fbpx

Бали Спирит Фест 2024

Бали
Бали
Ела и се потопи в духа

Позволете ни да ви поведем на едно пътуване към "Божествената земя", "Островът на Радостта", "Островът на Чудесата" .Това е Бали, обгърнат от цялата красота, на която природата е способна. Магичен остров, където небесата се срещат с земята и духовете на природата се сплитат с човешката душа. Още със стъпването на тази свещена земя, усещането е за у дома, за уют, за гостоприемство. Очите и сърцата се изпълват с величествената красота на природата , топлината и усмивките на местните хора. Място на изключителна екзотика и неповторима красота, където сърцата се отварят за невероятни приключения и духовно пробуждане. Това е мястото, където мечтите се сбъдват.. Място пълно с мистерии ,изпъстрено с багри, аромати, магия и усещане за сътворяване ….. но има значение ,кой ще ви води ,защото от това зависи вашето преживяване. На Бали се разгръща вълшебството, и вие сте поканени да бъдете част от него. С вас ще бъде опитен водач от България, който в продължение на 14 години обича и изследва мистериите на острова и ще ви даде възможност да се докоснете до най-вълнуващите места и преживявания. Tова пътуване не е като другите. Ние ще сме там по време на Бали Спирит Фестивал - събитие, което те пренася в свят на духовност, хармония и вдъхновение, основите на новия свят. Ще имаш възможност да изпробваш различни видове йога, медитации, масажи, танци и концерти.

Със стъпването на тази свещена земя

Тук имаш усещане за у дома, за уют, за гостоприемство. Очите и сърцата се изпълват с величествената красота на природата , топлината и усмивките на местните хора. а Бали се разгръща вълшебството, и те каним да бъдеш част от него. С теб ще бъде опитен водач от България, който в продължение на 14 години обича и изследва мистериите на острова и това ще ти даде възможност да се докоснеш до най-вълнуващите места и преживявания. Това пътуване не е като другите. Ние ще сме там по време на Бали Спирит Фестивал - събитие, което те пренася в свят на духовност, хармония и вдъхновение, основите на новия свят. Ще имаш възможност да изпробваш различни видове йога, медитации, масажи, танци и концерти. http://www.balispiritfestival.com/ Това е мястото, където сърцата се отварят за невероятни приключения и духовно пробуждане и където мечтите се сбъдват… Място пълно с мистерии, изпъстрено с багри, аромати, магия и усещане за сътворяване…. но има значение, кой ще ти разкрие тайните на Бали.

Какво те очаква?

До древни места
Предвидени са екскурзии до древни места, храмове, забележителности, някои от които недостъпни за туристи

Навътре в балийската душа
Ще опознаеш културата и традициите на о. Бали

Хармония и енергия
Ще усетиш енергията на свещени енергийни места

Природа и красота
Ще видиш острова в най-вълшебния му вид.

Релаксация
Ще подариш на тялото и душата си релакс и радост с невероятни балийски масажи

Веган бургери
Ще опиташ най-изкусителните веган бургери и всякаква здравословна храна

Ритуали за пречистване
Ще участваш в традиционни балийски ритуали за пречистване. Ще присъстваш на свещени церемонии

Балийски учители и лечители
Ще имаш възможност за срещи с балийски учители и лечители, които носят в себе си благословията на изцелението, древното майсторство и мъдростта на предците си.

Живи вулкани
Ще имаш възможност да се изкачиш до един от двата "живи" вулкана на острова.

Занаяти и изкуство
Ще Ще се срещнеш с изящни майстори и изкуството и занаятите на Бали.

Рафтинг приключение
Ще ходиш на рафтинг приключение и плуване с делфини и възможност за близка среща с екзотични животни

Оризови тераси
Ще се разходиш из обширни и спиращи дъха оризови тераси

Джунглата и животните
Ще се срещнеш очи в очи с най-палавите обитатели на джунглата

Гмуркаш
Ще се гмуркаш във водите на Индийския океан и ще наблюдаваш богатия морски свят

Присъедини се към нас!
Хайде с нас към това незабравимо приключение!

Бали Спирит Фестивал е уникално събитие, което превръща живота в едно незабравимо духовно преживяване. Това е врата към неизвестното, към мистериите на ума и душата, към света на магията и вдъхновението. На фестивала ще откриеш множество духовни практики и техники, които ще те насочат към по-дълбоко познание на себе си и околната ти реалност. Ще имаш възможността да се сближиш с единствената истинска същност в себе си и да се откроиш като индивид пред света. Бъди част от това невероятно пътуване, което ще те промени, ще те направи по-мъдър и ще ти даде сила да променяш живота си и живота на другите. Присъедини се към нас и отвори вратата към духовното прозрение и вдъхновение!

Пускане на видеото
Нашият водещ
Йога и енергийни практики с Петя Николова   JYOTI

ПЕТЯ е водещ инструктор и учител по хатха йога и медитация с над 18 годишен опит в преподаването и вдъхновяването за личностна промяна, балансирането и хармонизирането на човешката същност. Сертифициран йога инструктор на Националната Спорна Академия, Българската Федерация по ИM йога и член на Българската ИM йога Асоциация. Пътува и се обогатява в знанията си в ашрамите в Индия и Гърция. Квалифициран учител и терапевт в духовни практики и практики за лечение с енергия, освобождаване и изчистване на физически и ментални блокажи чрез физически практики – интегрална йога система, рейки и лечение с прана.

Истината е в невидимите нишки на сърцето и преживявания, които с пари не се купуват.
Цената включва:
13 дни/ 12 нощувки - цена: 1560€
В цената не са включени:

Санур е крайбрежен курортен град, разположен на изток от столицата на о. Бали- Денпасар Водите на Санур са защитени от дълга поредица от рифове, създаващи големи, топли плитки, безопасни лагуни, които са идеално чисти и отлични за плуване, гмуркане с шнорхел и цял набор от водни спортове. По крайбрежието има много и разнообразни кафета и ресторанти.

Заобиколен от мистична гора и терасовидни оризови полета, Убуд е духовното и културно сърце на Бали. Цветните балийски церемонии са част от ежедневието на града, а и зад всеки ъгъл надничат едни от най- красивите храмове на Бали. Местната арт сцена процъфтява. От керамика до сребърни прибори и ръчно тъкан текстил, това е вашето място за висококачествени сувенири. Убуд е и дестинация номер едно за йога и уелнес на Бали. А кулинарната сцена е разнообразна и може да задоволи всеки вкус..

Санур е крайбрежен курортен град, разположен на изток от столицата на о. Бали- Денпасар Водите на Санур са защитени от дълга поредица от рифове, създаващи големи, топли плитки, безопасни лагуни, които са идеално чисти и отлични за плуване, гмуркане с шнорхел и цял набор от водни спортове. По крайбрежието има много и разнообразни кафета и ресторанти.

Програма
А ти , който отиваш ,няма да бъдеш същия, който се връщаш !
27.04
27.04.24

Отпътуване за Бали.
TK1030 27 APRIL SOFIA – ISTANBUL 21:10
22:35
TK 66 28 APRIL ISTANBUL – BALI DENPASAR
01:50 19:15

Ден 2
28.04.24

Пристигане в Бали, Индонезия Селамат датанг. Кацане на международното летище в Денпасар. в 19,15ч. Посреща ви вашият екскурзовод, който ще ви съпроводи до хотела в Санур. Време за релакс.

 

Ден 3
29.02.24

Добре дошли в САНУР – прекрасно място за плаж, релакс и лукс на остров Бали. Предстоят ни чудни дни сред тропическия Рай на този индонезийски остров! Ще ви предложим да започнем денят с посрещане на Слънцето и презареждане, възможност за ставна гимнастика, дуоника или йога. Следва богата екзотична закуска. След закуска среща на групата, където ще се запознаем един с друг и програмата на приключението ни. Бали е доста по на изток от България. Тук денят започва с 5 часа по-рано, отколкото у нас! Ще се възползваме от плажовете на Санур и в първите дни ще се отдадем на релакс на плажа в първите часове на деня. Така неусетно ще стане настройката ни на “новото” време. След обяда ще се отправим на разходка в Санур. Ще ви покажем хубави студиа за релакс, масажи, ресторанти с вкусна екзотична храна. Ще посетим заедно интересни места за шопинг. Вечерта можем да вечеряме в Джимбаран на брега на океана с морски деликатеси и жива музика. Джимбаран е още едно място на Бали с невероятни залези.

 

Ден 4
30.04.24

Ще започнем денят на брега на океана, с раздвижване, йога и зареждане с енергия. Ще се насладите на няколко часа за плаж и отдих. Следобед ще ви поканим на разходка из острова. Ще се докоснем до древните архитектура, традиции, скулптура и традиционни танци на Бали. Ще посетим Храмът Улувату. Улувату, един от шестте основни морски храмове на Бали. Известен е и заради своята великолепна локация, разположен на върха на стръмна скала на около 70 метра над морското равнище. Разположен на западното крайбрежие, храмът Улувату определено е едно от най-добрите места на острова, където можете да се насладите на залеза на слънцето, с пряк изглед към Индийския океан. Ще се потопим в древната култура на местното население. Традиционният танц Kecak е един от балийските артистични шедьоври под формата на танцово и музикално представление. Улувату при залез е най-доброто място да се насладим на това изкуство.

Ден 5
01.05. 24

След закуска ще напуснем хотелът ни в Нуса Дуа и ще се отправим към Убуд. Убуд е сърцето на Бали, културната столица на острова, любимо място на всички туристи, там където културните събития свързани с изкуство, музика, танци и литература живеят свой собствен живот. Тук e Меката на изкуствата и духовността. Можете да се срещнете както с известни хора на изкуството, така и с интересни духовни учители, преизпълнени с мъдрост и лекуващи душите на хората. Ще разгледаме Убуд и всичко, което се случва в него.

Докато сме в Убуд, ще имате възможност:

Да се насладите на града.

Да станете част от незабравимото приключение БАЛИ СПИРИТ ФЕСТ

Да се срещнете с шаман или лечител;

Да посетите церемония, ашрам, ритуал.

Може да участвате в различни събитията, които се организират в Убуд- contact dance, ecstatic dance, contact flow, women’s circles.

Да се насладите на разнообразие от СПА

процедури и балийски масажи.

Да се впуснете в приключение допълнителни ескурзии до храмове и енергийни места.

Да повишите адреналина с рафтинг, разходка със слонове и др.

 

Ден 5, 6, и 7
02-05.24

Ще започнем с посещение на колоритния пазар, пълен със зеленчуци, екзотични плодове, цветя и благоуханни аромати. Тук също се продават пъстри тъкани и саронги, с който е известен Бали. От пазара ще можете да си изберете саронг – местното традиционно облекло. Саронг е необходим при влизане във всички храмове в Бали. Наподобява парео и може да се ползва после в ежедневието като пола, рокля, шал, кърпа и много други приложения. След посещение на пазара, ще разгледаме най- добрите места за масаж и хранене, както и центровете за йога и танци. Ще обядваме в един от най-известните здравословни био вегетариански ресторанти. В Убуд се намира Градината на Маймуните Monkey Forest – която освен буйни маймуни има и буйна растителност. Ще ви я покажем и при свободно време всеки ще може да я посети и да прекара приятни часове в този парк.

Времето, което избрахме за нашето посещение на о.Бали, ни дава възможност да се включим Bali Spirit Fest- в едно от най-прекрасните и мащабни йога събития. Празник на духовността, здравето, красотата. Това е фестивал на чудесно място сред природата , където на различни пространства има на всеки час разнообразни занимания – йога практики ,танци ,масажи ,лекции и всичко най-ново в областта на здравословния начин на живот , спорт, йога, духовност с лектори и учители от цял свят. Най-добрите в дадена област. Предлага се здравословна храна, а вечерта на няколко сцени има жива музика. След обяда ще се включим в тържествата по откриване на невероятния фестивал Bali Spitit Fest.

Bali Spirit Fest

На място ще ви запознаем с възможностите за участие във Фестивала. Вероятно вече нямате търпение да разберете кой ще преподава дневни семинари по йога, танци, бойни изкуства, дишане и личностно развитие? Искате ли да откриете невероятни автори на песни, диджеи, световни музикални групи и други съзнателни музиканти? Изключителното разнообразие на програмата на фестивала, съчетано с духовната и красива природна среда на Бали, превръща BaliSpirit Festival в незабравимо изживяване.

За тези от вас, които няма да се включат във фестивала ще организираме допълнителна програма. Възможност да посетим интересни забележителности в Бали – тур в джунглата до свещени места, недостъпни за туристи. Ще се ви предложим да посетим известния Bird park. Паркът е разположен на площ от 2 хектара в зелен парк с гъста тропическа растителност. Тук живеят над 5 000 птици от над 250 животински вида от цял свят. Пресъздадено е естественото местообитание на пернатите, пристигнали тук от Индонезийския архипелаг, Австралия, Латинска Америка и Африка. Основната цел на парка е опазването и развъждането на застрашени от изчезване видове. Ще се потопим в автентичната атмосфера на Убуд, пъстрите улици пълни с романтични магазинчета, неговите прочути кафета , масажни студиа и още, и още… Можете да посетите известната Маймунска гора, палата на кралското семейство на Убуд- Убуд Палас. За желаещите да посетят някой от атракциите на околностите на Убуд, може да бъде направена организация.

Ден 7
04.05.24
Традиционното ни посрещане на изгрева за желаещите, и гимнастика. Тур на острова
 • След закуска ще се отправим към свещени места за балийците
 • Ще ви заведем в древен местен воден Храм на Свещената Вода, непознат за туристите. За свещената изворна вода балийците вярват, че има Магическа сила- Чудото на изцелението – телесно и душевно! Това е място за пречистване от лошите влияния в живота. Водата, която тече от чучурите идва директно от изворите на този храм и се смята, че елиминира всички видове заболявания, включително енергийни неблагоприятни въздействия в човешкия живот. Ще го направим като местните, с нужната ритуалност
 • Ще посетим интересно енергийно място с вековно дърво, което ще ви впечатли!
 • Бали е производител на какао. Ще разгледаме фабрика за производство на шоколад. Ще дегустираме от видовете шоколади, които се произвеждат на място.
 • За желаещите ще предложим посещение при известен местен лечител, който използва различни методи за диагностика и лечение в своята практика – билки, енергиен масаж. Той прави и едно пречистване, при което се извличат токсините от тялото.
 
Ден 8
25.05.24

Сутрешно зареждане и гимнастика. Закуска. Ще посетим един красив хотел с невероятна гледка. Ще се разходим из градините му. Тук ще можем обядваме сред незабравимите гледки на райска зеленина и архитектура. След обяда ще се разходим в джунглата до свещени места, недостъпни за туристи. Може би, щом сте дошли на Бали, ще имате желание да се докоснете до учението на известен балийски духовен учител? Вечерта по ваше желание може да се срещнем с един от най-известните и почитани учители в Бали. Той използва различни енергийни техники за подпомагане на физическото, психичното и духовното тяло. Методиката му освобождава енергията, блокирана от негативни физически, умствени и емоционални модели, преобразува я, и я канализира. Учителят може да ни обясни цялостното разбиране на балийците за енергията и да направим ритуал попречистване.

Ден 9
06.05.24

Посрещане на изгрева за желаещите , гимнастика, кратка медитация . Закуска. След закуска
ще потеглим от хотела за нашата изключителна целодневна екскурзия.
В екскурзията е включен обяд.

ПАНОРАМНА Дневна Екскурзия

Ще започнем с кратка обиколка из района Убуд – центъра на изкуствата . Ще посетим една от най-добрите галерии, за да усетим пулса и изяществото на Бали. По желание ще посетим и център по дърворезба . Пътуването продължава към плантация за кафе, където ще можем да пробваме всички видове кафета и чайове във Бали, както и да видим много от билките и растенията в тяхната естествена среда – ванилията, какаото, екзотични плодове и чайове. Бали е производител прочутото и най-скъпо в света Luwak кафе. Тук ще можем да го опитаме. После се отправяме към подножието на вулкана Batur. Ще се насладим на величието на вулкана и езерото Батур, докато обядваме. Вулканът се намира в планината Батур 1717м, изригнал за последен път през 1968 година. В края на маршрута ни ще посетим най-стария, най-важният, най- святия хиндуистки храм в Бали – храмът на богинята майка. Pura Besakih, наричан „Храмът майка” е комплекс от 23 храма, всички храмове се подчиняват на една ос, която завършва с главния храм на върха. Построен е близо на почти 1000м височина по склона на планината Агунг, под вулкана Агунг. Бесаки е върховен символ на религиозното единство на Бали. Ще влезем в Храма като балийците, с нужната ритуалност и дарове към боговете . Да се поклонят в Басаки, за балийците е както за нас поклонението на Божи гроб! А желанията посети там, разцъфват.

Ден 10
07.05.24

Посрещане на изгрева за желаещите , гимнастика, кратка медитация. Закуска. Ден за релакс и възможност за избор на програмаСлед напрегнатата програма от предходния ден – възможност за почивка край басейна. Това е денят,  в който можем да направим и някое от многото предлагани на Бали активности:

 • Сърфиране, рафтинг, плуване с делфини, разходка със слонове. Всяка от тях се предлага в пакет обяд. Рафтинга е изключително зареждащо емоционално преживяване
 • Друго вълнуващо преживяване – изкачване до вулкана Батур, за да преживеете вълшебството на изгрева. Тръгването е през нощта в 02:00, за да може на изгрев да сте на върха и да се любувате на невероятна гледка на острова и огромно езеро, което се простира в подножието на вулкана.
 • посещение на зоопарк , парка на орхидеите , пеперудите….
 • За желаещите ще има възможност за срещи с балийски учители, лечители, които носят в себе си благословията на изцелението, древното майсторство и мъдростта на предците си…!!!
 • Посещение на церемония, ашрам, ритуали. Може да участвате в церемониите в културното и артистичното сърце на Бали, град Убуд.
 •  Можем да ви заведем на много интересни събития ,които се случват в Убуд
 • време за отдих, за спа, за масажи – ще ви покажем най-добрите места за това
 • възможност да се насладите на острова и да организираме допълнителни разходки и посещения според вашите предпочитания.
 • Нужно е да знаем вашите желания, за да можем да ги вмъкнем в програмата и организираме.

 

Ден 11
08.03.24

Посрещане на изгрева за желаещите, гимнастика, кратка медитация. Закуска. Свободно време за релакс и избрани занимания. Чек аут на обяд и пътуване към следващата ни дестинация в Бали, където ще можем да усетим пулса на нощния живот и забавленията.

Семиняк е мечтано място:

 • За желаещите да карат сърф на едно от най-добрите места за това в Бали.
 • За релакс, масаж, разглеждане на градчето и магазините, където има дрехи от световно известни дизайнери.

Настаняване в хотела ни в Семиняк. Вечерта можем да посетим някои от емблематичните клубове на Семиняк, Кута както и най-известния в света beach clubFinns https://finnsbeachclub.com/

Ден 12
09.05.24

Закуска. Свободни занимания до обяд. Чек аут и отпътуване към Денпасар. Според времето до полета може да посетим магазин за сувенири, традиционен балийски ресторант или невероятен масаж преди отпътуване
Трансфер до летището.
ПОЛЕТ:
TK 67 10 MAY BALI DENPASAR – ISTANBUL 21:05 05:00
TK1027 11 MAY ISTANBUL – SOFIA 07:25 08:35

Ден 13
10.05.24
Закуска. Свободни занимания до обяд. Чек аут и отпътуване към Денпасар. Според времето до полета може да посетим магазин за сувенири, традиционен балийски ресторант или невероятен масаж преди отпътуване
Трансфер до летището.
ПОЛЕТ:
TK 67 10 MAY BALI DENPASAR – ISTANBUL 21:05 05:00
TK1027 11 MAY ISTANBUL – SOFIA 07:25 08:35

Цени на допълнителни екскурзии и занимания

При желание организираме и допълнителни екскурзии, които не са включени в програмата, ще получавате информация за тях. Добре е предварително да знаем вашите желания и предпочитания за други активности, за да можем да ги включим в програмата.
Защо да избереш НАС?
Смиреност и вдъхновение!

Мария

Мария е човек, който се е превърнал в авторитет, когато става въпрос за Бали. С нейния многогодишен опит в организирането на събития и духовни пътувания до Бали, тя е вдъхновяващ посредник между хората и духовната мистика на острова, посланик на душевния светлинен рай на Бали. Островът не е просто дестинация за нея; той е нейна духовна къща, място, където тя се влюбва отново и отново Повече от 14 години тя не просто пътува до Бали, тя се влива в духа и живота там. Тя живее и диша с Бали, тя е част от Бали и страстен ученик на душевността, мистиката и тайнствата на острова. Изучава вярванията и обичаите на местните, тяхното разбиране за енергията и света с уважение и преданост. Притежава и балийско име, което е като титла, която се дава на специална церемония след одобрението на 4 висши свещеника. Част е от кралското семейство, което населява двореца в Паянган - сърцето на Бали и първото кралство. Това ѝ дава уникален достъп до вътрешните духовни събития и практики на острова. Готова да предостави на всички, които желаят да разкрият тайните на Бали, вълнуващо духовно пътешествие и уникални преживявания.

Усмихнатата вълшебница

Диана

Диана посети Бали преди 10 години и се влюби в този островен рай. 2 години по-късно връзката с Бали се превърна в нещо много по-специално, когато Мария я покани да и разкрие тайните и чудесата на острова. Видя Бали с цялото му великолепие , през нови очи, откривайки места извън пътеките на туристическите маршрути и срещайки местни хора, учители и лечители. Сега предава своята любов, опит и страст към другите, които я придружават. Ако Диана е вашия водач, винаги ще намерите усмихнато лице, добродушно сърце и готовност да помогне. Тя разказва за чудесата на Бали като приказки, с неповторим стил и вълшебен глас. По време на пътуванията, Диана обича да запява и български народни песни, които придават още по-специална нотка на всяко приключение. Тя може да ви разкаже историята на острова като никой друг, споделяйки неговата магия и духовност и вдъхновява за уважение към този удивителен рай. Диди - усмихнатата вълшебница Нейната непрекъсната усмивка и ярка душевност правят всяко пътуване с нея незабравимо преживяване. Зайн Всеки миг е ценен. Прибирайки се вкъщи снимките и видеата са тези, които те връщат към хубавите моменти и спомени. Нашият дрон мастър, Анко, знае как да те предразположи и да запечата най-доброто от приключението ти с поглед от небето.

Условия за пътуване и записване:

Ще ви покажем едно Бали, което има своя начин да се промъкне в сърцето ви и да остане в душата ви!

Това ще е едно дълбоко интуитивно, креативно и трансформиращо пътуване.Това ще е сливането и стопяването на противоположностите в живота.

Това е среща на женствеността и мъжествеността, на тъмното и светлото, на тялото и душата.
В Бали може предано да се отпуснеш във връзката си с Майката Земя.

Да изпиташ дълбока любов към Земята и към фината и същевременно силна женска природа.

Балийците вярват, че ти се раждаш и умираш всеки ден и всички твои мисли, думи, чувства и дела трябва да са любов, за да манифестираш целият си потенциал.

Поради честите си посещения в Бали имаме знанията и опита да те заведем и да ти покажем едно различно Бали….с дълбочината, магията и тайните му. Ще видиш места, лечители, практики, храмове и събития, които ще направят престоят ти незабравим….

4 лесни стъпки
Попълвате контактната форма
Свързваме се с вас
за детайлите
Подписваме договор и внасяте капаро
Останалото
оставете на нас!

Fantastic journey to discover the wonders of the country accompanied by the best travel guides. Not only will you have the opportunity to see the artistic pearls of the city but you will also be able to eat and taste new flavors.

Fantastic journey to discover the wonders of the country accompanied by the best travel guides. Not only will you have the opportunity to see the artistic pearls of the city but you will also be able to eat and taste new flavors.

Fantastic journey to discover the wonders of the country accompanied by the best travel guides. Not only will you have the opportunity to see the artistic pearls of the city but you will also be able to eat and taste new flavors.

Fantastic journey to discover the wonders of the country accompanied by the best travel guides. Not only will you have the opportunity to see the artistic pearls of the city but you will also be able to eat and taste new flavors.

Галерия
Записахте се и се чудите какво да вземете в багажа си ?
Може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте приготвили всичко
Нашето обещание

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Нашата мисия е да докоснем положително живота на много хора чрез радост и духовност. Да имат възможност да открият истинската си цел, да отключат пълния си потенциал и да създадем ефект на вълни от любов, трансформация и радост, които се излъчват по целия свят.

ОБЩНОСТ

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията - хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

ГИДОВЕТЕ

Нашите местни водачи се грижат с Любов и Уважение към всеки един наш пътешественик. Те са най-добрите професионалисти, готови да хванат и запечатат всяка емоция от нашето преживяване. Ние се грижим за всички специални детайли, оставяйки ви свободни да се потопите във вашето преживяване.

ПЪТУВАНИЯТА

Не могат да бъдат повторени и са съставени от преживявания, които човек не би могъл да изпита, ако отиде сам. Предлагаме достъп до гост-експерти, които оживяват нашите дестинации - от автори на бестселъри , лайф треньори , психолози , мотивационни лектори , певци , магьосници , музиканти , танцьори , учители по йога и хора за забавление до уважавани лидери на вярата и гурута .

Цена

От

1560 EUR
  Разгледай

  Нашите оферти

  Email

  Телефон

  Социални мрежи

  Може да ни пишете