fbpx

Ритрийт на Бали с Марина
18 - 29 април 2024

Бали
Сърдечната чакра на планетата - о. Бали
Изобилие от цветове и цветя,благоухания и храмове, ритуали

Изобилие от цветове и цветя, благоухания и храмове, ритуали Покана за едно пътешествие към Божествената земя , „Островът на Радостта“, „Островът на Чудесата“, „Островът, където мечтите се сбъдват”. Още със стъпването на тази свещена земя, имаш усещане за у дома, за уют, за гостоприемство. Очите и сърцата се изпълват с величествената красота на природата , топлината и усмивките на местните хора. Това е мястото, където сърцата се отварят за невероятни приключения и духовно пробуждане и където мечтите се сбъдват... Място пълно с мистерии, изпъстрено с багри, аромати, магия и усещане за сътворяване.... но има значение, с кого ще отидеш там, защото от това зависи цялото ти преживяване. На Бали се разгръща вълшебството, и те каним да бъдеш част от него. С нас ще бъде опитен водач от България, който в продължение на 14 години обича и изследва мистериите на острова и това ще ти даде възможност да се докоснеш до най-вълнуващите места и преживявания.

Тип стая Цена
Делукс тройна стая с изглед към океана €1040
Делукс двойна стая с изглед към океана €930
Самостоятелно настаняване €1450
Дете от 2 до 12 години, настанено в тройна стая на редовно легло €825
Дете от 2 до 12 години настанено с двама възрастни на допълнително легло €520
Дете до две години се настанява безплатно
За водещата:

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и “Танц Мандала”. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание. През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Кое ще ви накара да запомните това пътуване?

Ще бъдем отново заедно.

Ритрийт “Пробуждане” с Марина Бошева

Ще опознаем културата и традициите на о. Бали

Ще посетим най-известните храмове на Бали, някой от които, познати само на балийците

Ще усетим Енергията на свещени енергийни места

Ще участваме в традиционни балийски ритуали за пречистване

Ще присъстваме на свещени церемонии

Възможност за срещи с балийски учители и лечители, носещи благословията на изцелението

Ще се разходим из обширни и спиращи дъха оризови тераси

Ще имаме възможност за рафтинг приключение, сърфиране, плуване с делфини, разходка със слонове

Ще се срещнем очи в очи с най-палавите обитатели на джунглата

Ще се гмуркаме във водите на Индийския океан

Ще имаме възможност да се изкачим до един от двата "живи" вулкана на острова.

Ще подарим на тялото и душата си релакс и радост с невероятни балийски масажи и СПА процедури.

Ще се срещнем с изящни майстори и изкуството и занаятите

Цената включва:
В цената не са включени:
Убуд
Заобиколен от мистична гора и терасовидни оризови полета, Убуд е духовното и културно сърце на Бали. Цветните балийски церемонии са част от ежедневието на града, а и зад всеки ъгъл надничат едни от най-красивите храмове на Бали. Местната арт сцена процъфтява. От керамика до сребърни прибори и ръчно тъкан текстил, това е вашето място за висококачествени сувенири. Убуд е и дестинация номер едно за йога и уелнес на Бали. А кулинарната сцена е разнообразна и може да задоволи всеки вкус. Тук, ще намерите всичко, което ви интересува.
Пемутеран
Пемутеран се намира на северния бряг на западен Бали. Това тихо убежище далеч от цивилизацията става все по-популярно през последните години. На брега се отварят курортни хотели, плажът е покрит с тъмен фин пясък. Пемутеран е едно от най- добрите места за гмуркане и гмуркане с шнорхел в Бали. Близо до бреговете на Пемутеран е остров Менянган, който е идеално място за шнорхелинг и забавления.
Семиняк
Семиняк е туристически район на западния бряг на Бали, В Семиняк има изобилие от луксозни СПА центрове и хотели. Благодарение на голямото предлагане на стоки от висок клас, съчетано с групирането на много изискани заведения за хранене, той бързо се превърна в една от най-известните туристически зони на острова.
Програма
Ти ,който отиваш ,няма да бъдеш същия ,който се връщаш !
Ден 1
Добре дошли в Бали!

Кацане на международното летище в Денпасар Пристигане в Бали, Индонезия Селамат датанг Посреща ви вашият екскурзовод, който ще ви съпроводи до хотела в Убуд. Време за релакс и Отваряне на кръга.

Докато сме в Убуд, ще имате възможност:

 • Да се насладите на града
 • Да се срещнете с шаман или лечител;
 • Да посетите церемония, ашрам, ритуал ;
 • Може да участвате в различни събитията, които се организират в Убуд;
 • Да се насладите на разнообразие от СПА процедури и балийски масажи;
 • Да се впуснете в приключение – допълнителни екскурзии до храмове и енергийни места;
 • Да повишите адреналина с рафтинг, разходка със слонове и др.
Ден 2
Време за култура

Посрещане на Слънцето и зареждаща гимнастика с Марина Бошева , след което следва богата закуска. След закуска среща на групата, където ще се запознаем един с друг и програмата на приключението ни. Добре дошли в Убуд – културната столица на Бали, сърцето на Бали, любимо място на всички туристи, там където културните събития свързани с изкуство, музика, танци и литература живеят свой собствен живот. Тук e Меката на изкуствата и духовността. Можете да се срещнете както с известни хора на изкуството, така и с интересни духовни учители, преизпълнени с мъдрост и лекуващи душите на хората. Ще разгледаме Убуд и всичко, което се случва в него.

Ще започнем с посещение на колоритния пазар, пълен със зеленчуци, екзотични плодове, цветя и благоуханни аромати. . Тук също се продават пъстри тъкани и саронги, с който е известен Бали. От пазара ще можете да си изберете саронг – местното традиционно облекло. Саронг е необходим при влизане във всички храмове в Бали. Наподобява парео и може да се ползва после в ежедневието като пола, рокля, шал, кърпа и много други приложения. След посещение на пазара, ще разгледаме най-добрите места за масаж и хранене, както и центровете за йога и танци. Ще обядваме в един от най-известните здравословни био вегетариански ресторанти. В Убуд се намира Градината на Маймуните Monkey Forest – която освен буйни маймуни има и буйна растителност. Ще ви я покажем и при свободно време всеки ще може да я посети и да прекара приятни часове в този парк.

След обяда ще се разходим в джунглата до свещен места, недостъпни за туристи. Вечерта по ваше желание може да се срещнем с един о най-известните и почитани учители в Бали. Той използва различни енергийни техники за подпомагане н физическото, психичното и духовното тяло. Използват с 3 метода bayu (дишане ), sabda (мантра джапа ), idep умът). Тази методика е пълна духовна практика, която може да ви отведе от дълбока релаксация до духовно просветление. По пътя тя култивира перфектно здраве силен ум и духовно осъзнаване. Тя освобождава енергията, блокирана от негативни физически, умствени и емоционални модели преобразува я, и я канализира. Учителят може да н обясни цялостното разбиране на балийците за енергията и да направим ритуал по пречистване.

Ден 3
ПАНОРАМНА Дневна Екскурзия

След закуска ще потеглим от хотела за нашата изключителна целодневна екскурзия! Ще започнем с кратка обиколка из района Убуд – центъра на изкуствата . Ще посетим една от най- добрите галерии, за да усетим пулса и изяществото на Бали. По желание ще посетим и център по дърворезба . Пътуването продължава към плантация за кафе, където ще можем да пробваме всички видове кафета и чайове във Бали, както и да видим много от билките и растенията в тяхната естествена среда – ванилията, какаото, екзотични плодове и чайове. Бали е производител прочутото и най-скъпо в света Luwak кафе. Тук ще можем да го опитаме. После се отправяме към подножието на вулкана Batur. Ще се насладим на величието на вулкана и езерото Батур, докато обядваме. Вулканът се намира в планината Батур 1717м, изригнал за последен път през 1968 година. В края на маршрута ни ще посетим най-стария, най-важният, най-святия хиндуистки храм в Бали – храмът на богинята майка. Pura Besakih, наричан „Храмът майка” е комплекс от 23 храма, всички храмове се подчиняват на една ос, която завършва с главния храм на върха. Построен е близо на почти 1000м височина по склона на планината Агунг, под вулкана Агунг. Бесаки е върховен символ на религиозното единство на Бали. Ще влезем в Храма като балийците, с нужната ритуалност и дарове към боговете . Водач ще ни бъде много специален свещеник. Ще имате възможност да медитирате, да чуете тишината. Да се поклонят в Басаки, за балийците е както за нас поклонението на Божи гроб! А желанията посети там, разцъфват. Връщане в хотела.

Ден 4
Посрещане на Слънцето и зареждаща гимнастика с Марина Бошева. следва богата. Закуска.

Посрещане на Слънцето и зареждаща гимнастика с Марина Бошева. следва богата. Закуска. Днес ще ви покажем друга част от Бали: След закуска ще се отправим към свещени места за балийците. • Ще ви заведем в древен местен воден Храм на Свещената Вода, непознат за туристите. За свещената изворна вода балийците вярват, че има Магическа сила- Чудото на изцелението – телесно и душевно! Това е място за пречистване от лошите влияния в живота. Водата, която тече от чучурите идва директно от изворите на този храм и се смята, че елиминира всички видове заболявания, включително енергийни неблагоприятни въздействия в човешкия живот. Ще го направим като местните ,с нужната ритуалност.

Ден 5
Ритрийт с Марина

Посрещане на Слънцето и зареждаща гимнастика с Марина Бошева. Закуска. Ден за релакс и възможност за избор на програма След напрегнатата програма от изминалите дни възможност за почивка край басейна Това е денят в който можем да направим и някое от многото предлагани на Бали активности: * За желаещите ще има възможност за срещи с балийски учители, лечители, които носят в себе си благословията на изцелението, древното майсторство и мъдростта на предците си…!!! Посвещаване в различни техники за работа с енергията . * Посещение на церемония, ашрам, ритуали. Може да участвате в церемониите в културното и артистичното сърце на Бали, град Убуд или във фестивала на храмовете. * Можем да ви заведем на много интересни събития ,които се случват в Убуд * Време за отдих ,за спа ,за масажи – ще ви покажем най- добрите места за това *Възможност да се насладите на курорта и да организираме допълнителни разходки и посещения според вашите предпочитания *Сърфиране, рафтинг, разходка със слонове. Всяка от тях се предлага в пакет обяд. Рафтинга е изключително зареждащо емоционално преживяване . *Друго вълнуващо преживяване – изкачване до вулкана Батур, за да преживеете вълшебството на изгрева. Тръгването е през нощта в 02:00, за да може на изгрев да сте на върха и да се любувате на невероятна гледка на острова и огромно езеро, което се простира в подножието на вулкана. * посещение на зоопарк , парка на орхидеите и птиците …. Нужно е да знаем вашите желания ,за да можем да ги вмъкнем в програмата и организираме.

Ден 6
Отпътуване за Пемутеран

След закуска ще напуснем хотела ни в Убуд. Отпътуване за Пемутеран, на северния бряг на Бали, където ще отседнем в райско място – един от най -хубавите хотели на острова. Ще бъдем на брега на океана, а зад нас ще има 11 планини, топли извори, интересни храмове. По пътя ще посетим една от най-известните забележителности на Бали –храмът на богинята на плодородието Улун Дану на езерото Бертран. Комплексът се състои от пет храма, а откритото пространство е разделено на три двора. В храма съжителстват символи на будизма и хиндуизма- знак за религиозна хармония. В късния следобед ще пристигнем хотела ли в Пемутеран. В Пемутеран ще има време и за пълно отпускане, наслада и нови усещания. Релакс в Пемутеран – едно от най-прекрасните места на острова, предоставящо съчетание на планини и океан. Ще имаме възможност за различни активности- посещение на топли извори, водопад, круиз до съседния остров Менжанган – с гмуркане и наблюдаване на богатия морски свят, трекинг на планините наблизо, наблюдаване на изгрева с 360 градуса панорама, СПА програма и масажи.

След пристигането ни, Марина Бошева ще ни запознае с програмата на Ритрийта. Тази вълшебна програма е насочена да съживи Тялото, Душата и Духа и е за двата пола. По време на тези 4 дни ще имате възможност да се потопите в:

 • Практика Прераждане
 • Изцеление на Сърцето
 • Констелация на Енергийните центрове
 • Чакрово Дишане
 • Взаимодействие с Тотемните животни
 • Тантра практика
 • Психосоматика
 • Констелация за здраве
 • Пробуждане на Източника
 • Възстановяване целостта на Душата 4 часов тренинг
 • Управление на енергията на Живота и късмета- Метафизика и Енергийна психология
 • Мандала танц за жените по желание на групата
Пробуждане на източника

Тази динамична медитация е свързана с тантричните практики и позволява да излекувате наранената си женственост и да се освободите от емоционалните модели и забрани. След практиката започва процес на изцеление на ниво душа и тяло, пробужда се женската ви енергия. Основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети /слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото си. Тя освобождава чувствеността  и способността за наслада. На физическо ниво практиката спомага за освобождаване на заболявания, нормализира хормоналния баланс. Изхвърляме целия товар от потиснати енергии на ниво първа и втора чакри – това са забрани, потиснати чувства, неизразени емоции, страхове и самосъждения, неизразена агресия, замръзнала в тялото болка… Всичко, което блокира и спира притока на сила и креативност и ни държи в състояние на драма. Основното послание и посвещение на тази практика е: “Аз се проявявам в този свят, живея и се наслаждавам, създавам с удоволствие себе си, тялото си, живота си”. С динамичната медитация ще съживите тялото, ще излезете от състоянието на жертва, ще освободите блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочите енергията си за съзидание. Практиката възстановява чувствеността и желанието да живеем и да се наслаждаваме!

чна медитация е свързана с тантричните практики и позволява да излекувате наранената си женственост и да се освободите от емоционалните модели и забрани. След практиката започва процес на изцеление на ниво душа и тяло, пробужда се женската ви енергия. Основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети /слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото си. Тя освобождава чувствеността  и способността за наслада. На физическо ниво практиката спомага за освобождаване на заболявания, нормализира хормоналния баланс. Изхвърляме целия товар от потиснати енергии на ниво първа и втора чакри – това са забрани, потиснати чувства, неизразени емоции, страхове и самосъждения, неизразена агресия, замръзнала в тялото болка… Всичко, което блокира и спира притока на сила и креативност и ни държи в състояние на драма. Основното послание и посвещение на тази практика е: “Аз се проявявам в този свят, живея и се наслаждавам, създавам с удоволствие себе си, тялото си, живота си”. С динамичната медитация ще съживите тялото, ще излезете от състоянието на жертва, ще освободите блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочите енергията си за съзидание. Практиката възстановява чувствеността и желанието да живеем и да се наслаждаваме!

Практика Прераждане

Чрез тази невероятна практика ние ще пресъздадем момента на нашето зачатие… момента, в който сперматозоидът на татко е оплодил яйцеклетката на мама. Ще бъдем заченати отново с любов без негативните програми и бъгове на ДНК ниво. Ще се върнем дори до момента, в който нашите родители не са се познавали, до момента на тяхната среща, ще преживеем по съвършен начин сливането на Ин и Ян енергията на родителите си. Много от нас не знаят дали мама и татко са се обичали, дали са се събрали, защото това им е било наложено от някой друг, дали са искали да бъдат заедно по своя воля…., или може би са се страхували от самота, или за да заглушат болка, причинена им от предишна любов. И всички тези чувства, емоции, убеждения и негативни програми се предават на нас още в момента на зачатието ни. И не, не бива да ги съдим. Нашите родители са просто хора, а не безгрешни ангели. И са ни дали най-важното – живота. ❤ С тази практика ние можем за пресъздадем този процес по съвършен начин!

 

Възстановяване целостта на Душата

🦋 В течение на целия си живот и не само този човек губи себе си късче по късче. Той оставя части от душата си, които се привързват към хора, места, ситуации. Като губим част от себе си, губим и своята лична сила. Затова и достигайки определена възраст, се оказваме обезсилени, обезверени, с “изядена” аура и приличаме на огризки от ябълка. Изгубените фрагменти на душата могат да станат причина да обичаме някой с години, макар че всичко е отминало отдавна, да мислим за него и да не може да се отделим в мислите си/натрапчиви мисли/. Душата губи свои части в няколко случаи. Ще говорим кои са те на този специален тренинг. Самата душа никога не се разрушава, но тя може да се фрагментира много, много пъти, на милиони парчета… като разбито стъкло. Понякога е много трудно душата да събере частите си в едно цяло, затова толкова много хора са лишени от енергия. Те не управляват живота си и не са способни да сътворят това, което желаят. 💖 По време на тази практика ще се срещнем с душата си може би за първи път, ще я чуем, ще разберем какво иска тя, ще поискаме прошка от нея, ще я помолим да ни отведе до скритите ни ресурси… ще съберем фрагментираните й части и ще ги свържем по начин, който способства израстването й. Ще си върнем всички части на душата ни. 💫 Ще съберем късчетата от себе си разхвърляни по цялата Вселена, в аурите на други хора….

Диханието на Сърцето

Ако не обичаш и не цените себе си, хората около теб, мъжете, Вселената няма да ти дадат любов. Те ще се отнасят с теб по същия начин, по който се отнасяш ти към себе си. За да промениш отношението на света и другите хора, важно е да приемеш и обичаш себе си, да видиш своята уникалност и да станеш най-ценното и скъпо същество за себе си. Когато сърцето е отворено, ние можем не само да даваме любов, но и да я получаваме. когато сърцето е отворено, любовта не може да остане несподелена. Колко често, преживявайки нещастна любов или силно недоволство, се страхуваме да влизаме в нови връзки, не вярваме на мъжете и се опитваме да се предпазим от всякакви емоции❓ Но затваряйки се от света, понякога без да го забелязваме, ние преставаме да се радваме на обикновените неща – усмивките на другите, красотата на природата, пеенето на птици – и се потапяме в безнадеждна меланхолия.

Тотемните животни

🐱🦉🕷 Тотемните животни са неизчерпаем източник и проводник на лична сила. От тях можем да получим подкрепа и допълнителни ресурси, винаги когато ни е необходимо. Те могат да ни служат при решаването на житейски ситуации, като средство за комуникация и пътеводител между съзнанието ни и нашия Висш Аз.

С помощта на Тотемните животни имаме способността да влияем не само на реалността около нас, но и на нашите сенки, нагласи и разрушителни програми.

По време на семинара:

🦉 ще се запознаете с вашите тотемни животни
🦉 ще разберете вашите силни и слаби страни
🦉 ще се научите да ползвате качествата на тотемните животни
🦉 ще разберете как да придобиете качества, които ви липсват в живота
🦉 как да получавате защита, мъдрост и енергизиране чрез тотемните животни

 

Ден 10
Към Семиняк

Свободни занимания до обяд. Чек аут и отпътуване към Денпасар. Ще посетим магазин за сувенири, традиционен балийски ресторант или невероятен масаж преди отпътуване . Трансфер до летището. Полет Денпасар – София Ден 10: Свободно време за релакс и избрани занимания. Чек аут на обяд и пътуване към следващата ни дестинация в Бали, където ще можем да усетим пулса на нощния живот и забавления. По маршрута ще минем през някои забележителности и водопади, ще можем да се изкъпем във водите на водопад и си направим невероятни снимки от люлка в джунглата. Прочутия Bali swing.

Настаняване в хотела ни в Семиняк. Вечерта можем да посетим някои от емблематичните клубове на Семиняк, Кута както и най-известния в света beach club Finns https://finnsbeachclub.com/ Семиняк е мечтано място: За желаещите да карат сърф на едно от най-добрите места за това в Бали. За релакс, масаж, разглеждане на градчето и магазините, където има дрехи от световно известни дизайнери .

 

Ден 11
Време за довиждане

Свободни занимания до обяд. Чек аут и отпътуване към Денпасар. Ще посетим магазин
за сувенири, традиционен балийски ресторант или невероятен масаж преди отпътуване .
Трансфер до летището.

Цени на Допълнителни екскурзии и занимания:
При желание организираме и допълнителни екскурзии, които не са включени в програмата, ще получавате информация за тях. Добре е предварително да знаем вашите желания и предпочитания за други активности, за да можем да ги включим в програмата.
 • Валиден паспорт мин 6 месеца от датата отпътуване.
Защо да избереш НАС?
Смиреност и вдъхновение!

Мария

Мария е човек, който се е превърнал в авторитет, когато става въпрос за Бали. С нейния многогодишен опит в организирането на събития и духовни пътувания до Бали, тя е вдъхновяващ посредник между хората и духовната мистика на острова, посланик на душевния светлинен рай на Бали. Островът не е просто дестинация за нея; той е нейна духовна къща, място, където тя се влюбва отново и отново Повече от 14 години тя не просто пътува до Бали, тя се влива в духа и живота там. Тя живее и диша с Бали, тя е част от Бали и страстен ученик на душевността, мистиката и тайнствата на острова. Изучава вярванията и обичаите на местните, тяхното разбиране за енергията и света с уважение и преданост. Притежава и балийско име, което е като титла, която се дава на специална церемония след одобрението на 4 висши свещеника. Част е от кралското семейство, което населява двореца в Паянган - сърцето на Бали и първото кралство. Това ѝ дава уникален достъп до вътрешните духовни събития и практики на острова. Готова да предостави на всички, които желаят да разкрият тайните на Бали, вълнуващо духовно пътешествие и уникални преживявания.

Усмихнатата вълшебница

Диана

Диана посети Бали преди 10 години и се влюби в този островен рай. 2 години по-късно връзката с Бали се превърна в нещо много по-специално, когато Мария я покани да и разкрие тайните и чудесата на острова. Видя Бали с цялото му великолепие , през нови очи, откривайки места извън пътеките на туристическите маршрути и срещайки местни хора, учители и лечители. Сега предава своята любов, опит и страст към другите, които я придружават. Ако Диана е вашия водач, винаги ще намерите усмихнато лице, добродушно сърце и готовност да помогне. Тя разказва за чудесата на Бали като приказки, с неповторим стил и вълшебен глас. По време на пътуванията, Диана обича да запява и български народни песни, които придават още по-специална нотка на всяко приключение. Тя може да ви разкаже историята на острова като никой друг, споделяйки неговата магия и духовност и вдъхновява за уважение към този удивителен рай. Диди - усмихнатата вълшебница Нейната непрекъсната усмивка и ярка душевност правят всяко пътуване с нея незабравимо преживяване. Зайн Всеки миг е ценен. Прибирайки се вкъщи снимките и видеата са тези, които те връщат към хубавите моменти и спомени. Нашият дрон мастър, Анко, знае как да те предразположи и да запечата най-доброто от приключението ти с поглед от небето.

Подарете си най-големият дар на "духовен празник" в Бали!

Заобиколен от мистична гора и терасовидни оризови полета, Убуд е духовното и културно сърце на Бали. Цветните балийски церемонии са част от ежедневието на града, а и зад всеки ъгъл надничат едни от най-красивите храмове на Бали. Местната арт сцена процъфтява. От керамика до сребърни прибори и ръчно тъкан текстил, това е вашето място за висококачествени сувенири. Убуд е и дестинация номер едно за йога и уелнес на Бали. А кулинарната сцена е разнообразна и може да задоволи всеки вкус.Тук, ще намерите всичко, което ви интересува.

 

Искам с вас! Как да се запиша?
Попълваш контактната форма
Свързваме се с теб
за детайлите
Подписваме договор и внасяш капаро
Останалото
остави на нас!

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията – хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

Паспорт с минимална валидност 6 месеца, считана от датата на заминаване. Необходимо е да попълните следната онлайн декларация: https://travel.immigration.gov.mv/. Ще получите повече насоки при записване.

Не, тя се получава автоматично при пристигане на летището.

Галерия
Нашето обещание

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Нашата мисия е да докоснем положително живота на много хора чрез радост и духовност. Да имат възможност да открият истинската си цел, да отключат пълния си потенциал и да създадем ефект на вълни от любов, трансформация и радост, които се излъчват по целия свят.

ОБЩНОСТ

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията - хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

ГИДОВЕТЕ

Нашите местни водачи се грижат с Любов и Уважение към всеки един наш пътешественик. Те са най-добрите професионалисти, готови да хванат и запечатат всяка емоция от нашето преживяване.

ПЪТУВАНИЯТА

Не могат да бъдат повторени и са съставени от преживявания, които човек не би могъл да изпита, ако отиде сам. Предлагаме достъп до гост-експерти, които оживяват нашите дестинации - от автори на бестселъри , лайф треньори , психолози , мотивационни лектори , певци , магьосници , музиканти , танцьори , учители по йога и хора за забавление до уважавани лидери на вярата и гурута . Ние се грижим за всички специални детайли, оставяйки ви свободни да се потопите във вашето преживяване.

Цена

От

1500 EUR
  Разгледай

  Нашите оферти

  Email

  Телефон

  Социални мрежи

  Може да ни пишете