fbpx

Лечение и Забавление в Едно

Филипини и Бали
Филипини и Бали
Ела и се потопи в духа

Каним ви на едно невероятно пътешествие до Филипини и Бали, където ще докажем, че лечението върви ръка за ръка със забавлението. Ще проведем лечебни сеанси при най-силно енергийният лечител във Филипините – хилърката ЕСТЕР. За тези които желаят, ще проведем сеанс и при други лечители .

Какво те очаква?

До древни места
Предвидени са екскурзии до древни места, храмове, забележителности, някои от които недостъпни за туристи

Навътре в балийската душа
Ще опознаеш културата и традициите на о. Бали

Хармония и енергия
Ще усетиш енергията на свещени енергийни места

Природа и красота
Ще видиш острова в най-вълшебния му вид.

Релаксация
Ще подариш на тялото и душата си релакс и радост с невероятни балийски масажи

Веган бургери
Ще опиташ най-изкусителните веган бургери и всякаква здравословна храна

Ритуали за пречистване
Ще участваш в традиционни балийски ритуали за пречистване. Ще присъстваш на свещени церемонии

Балийски учители и лечители
Ще имаш възможност за срещи с балийски учители и лечители, които носят в себе си благословията на изцелението, древното майсторство и мъдростта на предците си.

Живи вулкани
Ще имаш възможност да се изкачиш до един от двата "живи" вулкана на острова.

Занаяти и изкуство
Ще Ще се срещнеш с изящни майстори и изкуството и занаятите на Бали.

Рафтинг приключение
Ще ходиш на рафтинг приключение и плуване с делфини и възможност за близка среща с екзотични животни

Оризови тераси
Ще се разходиш из обширни и спиращи дъха оризови тераси

Джунглата и животните
Ще се срещнеш очи в очи с най-палавите обитатели на джунглата

Гмуркаш
Ще се гмуркаш във водите на Индийския океан и ще наблюдаваш богатия морски свят

Гост-лектор
Лечебни сесии с   ЕСТЕР

Най-силно енергийният лечител на Филипините. Възможност да се срещнем и бъдем лекувани от известни лечители в района –Естер Браво и Аурелия Вентура. Родени в семейства на лечители и членове на Църквата Еспиритас, те са отгледани и обучени в силна вяра да развиват своите качества на медиуми и да помагат на хората. Те получават дарбата да лекуват свише в ранна възраст, в края на техните тийнейджърски години, и от тогава са отдали живота си на лечебната си мисия. Те споделят, че са получили този дар от Светия дух. Така работят и лекуват хора и им помагат да се освободят от своите физически заболявания, както и да получат духовно изцеление. Преди всяко едно лечение хилърите влизат в транс и се свързват със Светия дух, който ги направлява и така те извършват операции, използвайки само ръцете си без никакви хирургически инструменти или реална анестезия. По време на лечението хората не чувстват болка, някои могат да почувстват само усещане за допир или топла енергия - в зависимост от индивидуалността, всеки организъм реагира различно. Освен това върху тялото не остават никакви пост-оперативни следи или белези, както се случва при нормалните операции в болнични условия при нормалната масова медицинска намеса. Всеки, който търси духовно изцеление на ума, тялото и душата, е добре дошъл да се включи в програмата, независимо от своята болест, раса, пол, произход или религия. Най-важните изисквания се състоят в това да имате отворен ум и сърце, за да получите лечебната енергия и да я предразположите чрез духа и мисълта си тя да работи изцяло във Ваша полза.

Какво ще получиш?
Филипини и Бали 16 нощувки / 18 дни цена €2960 при двойно настаняване
Цената включва:
В цената не са включени:

Островът, който никога не спи, – където барове и ресторанти работят денонощно. Той се радва на богата морска флора и фауна. Според данните на Организацията на водолазите на Борокай в кристално чистите води на архипелага живеят около 120 вида корали, 800 вида екзотични риби, а около острова има останки на древни потънали кораби. Всичко това прави Борокай идеално място за дайвинг. Освен това тук е идеално място за плуване с шнорхел и идеално място за сърф.” Бял пясък. Самотен плаж. Хамак. Маса отрупана с плодове и риба. Това не е фантазия, а екскурзиите с лодка, които ще ви предложим /по желание, срещу допълнително заплащане/.

Островът на боговете, Божествената земя „Островът на Радостта“, „Островът на Чудесата“, „Островът, където мечтите се сбъдват”. … Това е Остров Бали, обгърнат от цялата красота, на която природата е способна, щедро надарен с приказни гледки ,изумителна архитектура ,величествена красота и зашеметяваща дива природа. Изобилие от цветове и цветя, благоухания и храмове, ритуали . Не случайно считан за СЪРДЕЧНАТА ЧАКРА НА ПЛАНЕТАТА. Бали има неповторима атмосфера – енергията, магията на безвремието, топлината на местните хора е обогатяване и незабравимо приключение. Релаксът на острова е възможен и задължителен от много гледни точки – прекрасни гледки, плаж и разходки, плуване с делфини, със шнорхел и прекрасни гледки за фотографиране.

Програма
А ти , който отиваш ,няма да бъдеш същия, който се връщаш !
18 – 19 ноември

Полет София – Филипини. Нощувка в хотел 5*. Трансфер от Манила (Кларк) до Урданета

20 – 26 ноември

Лечебни сеанси. Урданета, Филипини. Лечебни сеанси при Естер. Докато провеждаме сеансите ще отседнем в луксозен хотел с басейн, много хубав и евтин ресторант, а също така и с невероятна и евтина СПА зона. Ежедневни трансфери от хотела до Естер и обратно. За тези които не желаят да посещават лечебни сеанси могат да бъдат организирани трансфери до някой от плажовете.

26 – 29 ноември
Остров Борокай

26 ноември Трансфер до Манила. Полет до остров Борокай. След лечението трябва да се наградим с три дни на изключително красивия остров БОРОКАЙ – късче от рая – бели пясъци, коралови рифове, кристално чиста вода, диви плажове. Неслучайно той е в класациите за едно от най-красивите места в света!

29 ноември - 05 декември
Пътувания за Душата

Полет Борокай-Манила и полет Манила – Денпасар. Пристигане в Бали . Кацане на международното летище в Денпасар. Настаняване в хотела в Семиняк. Време за релакс. Време за релакс. Убуд – Културната столица на Бали, едно място където неустоимата гледка към оризовите полета изпълват сетивата ви…сърцето на Бали. Любимо място на всички туристи ,където културните събития свързани с изкуство, музика, танци и литература живеят собствен живот. Тук e Меката на изкуствата и духовността .Можете да се срещнете както с известни хора на изкуството, така и с интересни духовни гурута и водачи ,преизпълнени с мъдрост и лекуващи душите на хората. Ние ще ви покажем и заведем при някои от най-добрите

1 - 4 декември

След закуската ще ви покажем Убуд и всичко, което се случва в него – … Ще започнем с посещение на колоритния пазар, пълен със зеленчуци, екзотични плодове, цветя и благоуханни аромати на екзотични подправки. Тук също се продават пъстри тъкани и саронги, с който е известен Бали. След посещение на пазара, ще ви покажем най-добрите места за масаж, както и центровете за йога и танци. Можем да обядваме в един от най-здравословните, био вегетариански ресторанти (по желание), и след обедната почивка, тези от вас които искат, ще могат да посетят Градината на Маймуните Monkey Forest – която освен буйни маймуни има и буйна растителност. И вечерта можем да ви заведем при един от най-добрите лечители, който използва различни методи в своята практика и диагностика– билки, енергиен масаж. Той прави и едно пречистване при което се изкарват токсините от тялото.

1 - 4 декември
Убуд

До Тампак Сиринг Храм или Храма на Свещената Вода и храмът на Богинята майка Бесаке /Pura Besakih/ След закуска ще ви вземат от хотела за нашата изключителна целодневна екскурзия ! Ще започнем с кратка обиколка из Убуд – центъра на изкуствата . Ще посетим една от най-добрите галерии ,за да усетим пулса и изяществото на Бали , по желание ще посетим и център по дърворезба и после ще се отправим към древния Храм Тирта Емпул или по-известен като Tampak Siring Temple or Holy Water Temple / Тампак Сиринг Храм или Храма на Свещената Вода / . Самото име означава точно това – Свещена изворна вода, за която се смята, че има Магическа сила – Чудото на изцелението – телесно и душевно! Това е място за пречистване от лошите влияния в живота. Водата, която излиза от душа ,директно от изворите на този храм се смята, че елиминира всички видове заболявания, включително неблагоприятни въздействия в човешкия живот .

5. декември (00:10ч)

Пътуването продължава към плантация за кафе , където ще можем да пробваме всички видове кафета и чайове във Бали ,както и да видим много от билките и растенията в тяхната естествена среда – ванилията ,какаото ,екзотичните плодове и чайове . Ще опитаме от известното и най-скъпо в света Luwak кафе. *** При желание и срещу допълнително заплащане може да се организира и посещение за два дни и на остров Ел Нидо

Отпътуване
Полет Денпасар – София

Условия за пътуване и записване:

Анулации:

Българските граждани е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание. В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр.: туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

На всеки турист се сключва медицинска застраховка-помощ при пътуване на стойност 20.000 лв.

Застраховка отмяна на пътуване се заплаща допълнително и е по желание на клиента
4 лесни стъпки
Попълвате контактната форма
Свързваме се с вас
за детайлите
Подписваме договор и внасяте капаро
Останалото
оставете на нас!
Галерия
Записахте се и се чудите какво да вземете в багажа си ?
Може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте приготвили всичко
Нашето обещание

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Нашата мисия е да докоснем положително живота на много хора чрез радост и духовност. Да имат възможност да открият истинската си цел, да отключат пълния си потенциал и да създадем ефект на вълни от любов, трансформация и радост, които се излъчват по целия свят.

ОБЩНОСТ

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията - хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

ГИДОВЕТЕ

Нашите местни водачи се грижат с Любов и Уважение към всеки един наш пътешественик. Те са най-добрите професионалисти, готови да хванат и запечатат всяка емоция от нашето преживяване. Ние се грижим за всички специални детайли, оставяйки ви свободни да се потопите във вашето преживяване.

ПЪТУВАНИЯТА

Не могат да бъдат повторени и са съставени от преживявания, които човек не би могъл да изпита, ако отиде сам. Предлагаме достъп до гост-експерти, които оживяват нашите дестинации - от автори на бестселъри, лайф треньори , психолози , мотивационни лектори, певци, магьосници, музиканти, танцьори, учители по йога и хора за забавление до уважавани лидери на вярата и гурута.

Цена

От

2960 EUR
  Разгледай

  Нашите оферти

  Email

  Телефон

  Социални мрежи

  Може да ни пишете