fbpx

Нашата мисия е
да докоснем  
ПОЛОЖИТЕЛНО   живота
на много хора
чрез радост и духовност.

Запознай се с пътешествениците

Нашият екип

Мария

Мария е нашият организатор, визионер и водач. Още като дете Мария проявява любов към непознатото, което по-късно прераства в духовно, на което отдава живота си. Започва да организира различни семинари и срещи по света с духовни водачи, гурута, лечители, психолози и др. Мария грейва докато говори за безбройните си пътувания и винаги казва, че в това приключение наречено живот е разбрала, че няма нищо по-важно от това да споделяш с други радостта и преживяванията. На нея й даваме цялото си доверие, че ще ни отведе на невероятно пътешествие, защото за нейния изследователски дух, светът не знае граници.

Диана

Диана посети Бали преди 10 години и се влюби в този островен рай. 2 години по-късно връзката с Бали се превърна в нещо много по-специално, когато Мария я покани да и разкрие тайните и чудесата на острова. Видя Бали с цялото му великолепие , през нови очи, откривайки места извън пътеките на туристическите маршрути и срещайки местни хора, учители и лечители. Сега предава своята любов, опит и страст към другите, които я придружават. Ако Диана е вашия водач, винаги ще намерите усмихнато лице, добродушно сърце и готовност да помогне. Тя разказва за чудесата на Бали като приказки, с неповторим стил и вълшебен глас. По време на пътуванията, Диана обича да запява и български народни песни, които придават още по-специална нотка на всяко приключение. Тя може да ви разкаже историята на острова като никой друг, споделяйки неговата магия и духовност и вдъхновява за уважение към този удивителен рай. Диди – усмихнатата вълшебница Нейната непрекъсната усмивка и ярка душевност правят всяко пътуване с нея незабравимо преживяване.

Нели

Един от най-опитните ни гидове – живяла и работила на Малдивите. Влюбена в това райско кътче. 🙂

Какво да очаквате?

Преживяване, което не може да се случи, ако не си в група

В пътешествията с Глобъл Адвенчърс съчетаваме страстта си към пътуванията с вярата в силата на общността.
Неизменна част от цялостното преживяване са именно хората, с които се смеем, танцуваме, наслаждаваме се на храната и атмосферата и разбира се израстваме заедно.
Груповата динамика, споделените емоции и приключенията оживяват моменти, които остават в сърцата ни завинаги. Обичаме да свързваме хора ,които са на същия път на развитие. Ние създаваме връзки и споделени преживявания, които обогатяват и преобразяват живота на хората, които ни се доверяват .Приветстваме също соло пътуванията. И всъщност хората са сами, само докато се срещнат с нас и после ставаме всички приятели и семейство.
В днешно време „истинските“ приятели са рядкост. Опитът ни показва, че след силните емоции и наслада за ума и душата, се раждат дълготрайни приятелства. Това е реален бонус към цялата палитра от преживявания.

Пълноценно преживяване

Вярваме, че истинското пътуване е много повече от обикновеното физическо присъствие на различни места. Нашата страст и мисия са да предоставяме туристически изживявания, които не просто посещават места, а докосват сърцата, оживяват душите и ни пренасят в светове, пълни с радост и чудеса. Нашата цел е да превърнем пътуванията във вълнуващо пътешествие към нашето собствено аз и към богатствата на живота, които често пропускаме в ежедневието, към по-широките и вълнуващи измерения на съществуването. Вярваме, че всеки момент в живота може да бъде напълно трансформиран чрез преживяването на света със сърцето, ума и душата. Туризмът може да бъде повече от просто пътуване – той става средство за вдъхновение, трансформация и разширено съзнание. Създаваме истински вълшебни приказки, които обогатяват и преобразяват живота на хората, които ни се доверяват. Тези приказки се запечатват в сърцата им и ги променят завинаги.

Безупречно обслужване

В Global Adventures ние вярваме, че безпроблемното пътуване е същността на всяко изживяване. От момента, в който нашите гости пристигнат до тяхното заминаване, те са в наш център и се ползват с непрекъсната грижа, за да имат най-доброто възможно изживяване. Това включва всички услуги и екстри, от които гостите може да се нуждаят, и внимание към детайла. Нашите предани и опитни водачи се грижат да осигурят радостното преживяване на всички. За да превърнем всеки ден в приказка

Много радост и забавления

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията – хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

Професионално съдържание на най-високо ниво

За да издигнем вашите пътувания на следващото ниво, ние предоставяме съдържание, заснето от професионални камери, което включва най-добрите снимки и видеа. Това позволява на нашите клиенти не само да преживеят своите приключения в Малдивите, но и да ги възпроизведат отново и отново чрез зашеметяващи визуализации.

Културна автентичност - опознаване на местната култура

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията – хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

Отворени сме към хората, които желаят да пътуват сами

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията – хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

НЕ СМЕ ЗА ВСЕКИ

Груповото пътуване означава, че може да не e винаги по ваш вкус, но всичко това е част от изживяването.
Приключението с Глобъл Адвенчърс е невероятна възможност да излезете от зоната си на комфорт и да правите нещата по различен начин, като същевременно опознавате наистина интересни хора.
„Прегърнете приключението“ е нашата основна ценност и очакваме нашите приключенци да направят същото.
Не сте сигурни, че сте готови напълно да се отдадете на изживяването? Може би не сме за вас.

Нашата мисия:

Радост

Нашата цел е да превърнем всеки един момент в приключение, всеки един ден – в приказка

Надграждане

Постоянно надграждане и израстване (развитие) на личностно и духовно ниво чрез преживявания – да влезем

Нашите партньори:

Повече за нас:

„Global Adventures е туроператор, създаден с много любов, за да носи радост. Ние ви предлагаме уникална комбинация от диво приключение, връзка с природата и преживяване на душата – това не може да се опише, трябва да се изживее. празник на живота с всичките ни сетива ! Нашите пътувания не са обикновени туристически пътувания, ние винаги имаме форма на отдих, за да се отпуснете и подмладим вашето сърце, ум и тяло . Нашите обиколки предлагат достъп до гост експерти, които оживяват нашите дестинации – от автори на бестселъри , лайф треньори , психолози , мотивационни лектори , певци , магьосници , музиканти , танцьори , учители по йога и хора за забавление до уважавани лидери на вярата и гурута . Ние се грижим за всички специални детайли, оставяйки ви свободни да се потопите във вашето преживяване. В нашите пътувания обикновено се гмуркаме по-дълбоко в истината за това кои сме, какво искаме в собствения си живот, докосваме дълбините на нашата цялост и активираме максимума на потенциала си да постигнем и проявим всичко, за което мечтаем , по най-чувствения и сочен начин !

 Нашата цел е да се заредим с нова жизненост на всички нива по време на нашите пътувания, да открием най-високата октава на нейното проявление, готови да се върнем към радостта, щастието и любовта. За да събудите спящия във вас приключенски дух, жаждата да отприщи огромната жизнена сила, с която сте роден, да се докоснете до необятните възможности на духа….. Водим ви на места и събития, срещаме ви с учители, лечители, мъдреци и духовни водачи, които ви помагат да влезете дълбоко в душата и сърцето си. Насладете се на върховната комбинация от спираща дъха красота, вълнуващи приключения, вълнуваща музика, преживявания за дълбоко израстване и много нови приятели и връзки. революционно приключение, което ще ви подмлади и преобрази.

Животът ти никога няма да бъде същият. Нашите клиенти разделят живота си преди и след подобно преживяване с нас

Впуснете се в това приключение, наречено живот в лекотата, радостта и забавлението, които са присъщи на нас и нашето право по рождение. “

Глобал Адвенчърс 3000 ЕООД е регистриран туроператор с Регистрационен номер – RK-01-7990

Търсиш ли вдъхновение за истински преживявания ,носещи радост на всички сетива ? Хайде с нас!

Email

Телефон

Социални мрежи

Може да ни пишете