fbpx

Френска ривиера с
Марина Бошева
25 юли - 1 август 2024

Франция
Моята покана към теб
Преоткрийте Женската си същност

Прекрасни дами, каня ви на 8 дневен ритрйт на Лазурния бряг в Кан, Франция, на който ще научите как да живеете във финансово благополучие, щастие и разкош по женския начин....без стрес и натоварване. Без да се борите, да се конкурирате и да работите до изнемога. Ние жените сме като цветя. Родени сме родени да си угаждаме и да се наслаждаваме докато цъфтим, изпълнени с наслада. Без нокти, без зъби, може би с шипове за защита, но без активно -агресивни прояви! И наистина, защо трябва да се борим, ако можем да го направим по различен начин? Да се ​​биеш е така уморително и неприятно, неудобно и дори, може би, болезнено ... Много по -приятно и по -интересно е да хармонизирате всичко около вас. За нас е толкова важно да живеем в състояние „искам“, а не в „трябва“. Когато живеем в състояние „искам“, получаваме всичко лесно и без усилие.

Градът на милионерите
Кан

Прекрасен, китен, впечатляващ, това е Кан. Градът на звездите, известните личности. Прочул се с фестивал, който събира знаменитости от цял свят, личности от световната сцена, бизнеса и известни имена от политиката. Перлата на Кан е крайбрежният булевард Кроазет, който именно всяка година привлича тълпи от журналисти, идващи да снимат звездите на червения килим. Дори и ако забравим за всички знаменитости, които идват всяка година тук, Кан е превъзходен град заради своята красота. Той предлага просторни крайбрежни булеварди, декорирани с най-различни субтропични растения. Храсти, цветя и палми правят разходката край брега неповторимо преживяване. Градът е популярен и със своето местоположение на брега на обширен залив, където сините морски води, пясъкът с цвят на слонова кост и легендарните бели сгради покрай брега оформят един шедьовър. Разхождайки се по лазурния бряг ще се пренесем в свят на очарование, прелест, ще се почувстваме като истински звезди и ще усетим как живеят богатите. Ще доловим мириса на великолепие, ще съзерцаваме прекрасните залези и изгреви, ще наблюдаваме от първия ред мелодията на морските звуци и ще се влюбим в лукса на този град. Ще прекараме една седмица на това великолепно място, ще правим практики за изобилие и привличане на хубавото в живота ни.

Кап Ферат

Сен Жан Кап Ферат е любимо убежище на най-богатите и известни хора. Истински оазис на зеленина в сърцето на Лазурния бряг, наситен с плажове, ресторанти, крайбрежни пътеки, хотели, великолепни градини и великолепни вили, разположени в прекрасна природна среда. Ние ще посетим това великолепие и ще се насладим на красотата, която предлага полуострова. Не случайно десетки милиардери са избрали това райско кътче за да построят огромните си пищни палати. Разбира се не е изключено да срещнем някоя знаменитост, разхождайки се! 🙂 Освен с луксозните си хотели, Сен Жан Кап Фера е известен със своите разкошни исторически вили. Но много от най-великолепните вили тук са частна собственост на някои от най-богатите хора в света.

Градът на милионерите
Монако и Монте Карло

Монте Карло е квартал в Монако, считан за един от най-богатите. В Монте Карло се намира най-известната писта на Формула 1, където състезанието се провежда по улиците на града. Най-известните части от пистата са завоят "Фибата" и "Тунела". Днес Монте Карло е популярна дестинация с много интересни забележителности, като Катедралата на Монако, Музеят на Наполеон и Дворецът на принца на Монако. Монте Карло е символ на лукса, разкоша и атмосферата на хазарта, който отразява една от най-малките държави в Европа - Монако. Като курортен и жилищен квартал, Монте Карло привлича вниманието на световноизвестни личности от музикалния, филмовия бизнес и царски свят. За много хора посещението в Монте Карло е като стъпка в света на милионерите. Така ще се почувстваме и ние!

Ница

Столицата на Лазурния бряг е бляскав и секси град, който приморските Алпи пазят от хладни ветрове. Живописните пейзажи и меката светлина са особено привлекателни за известни художници като Марк Шагал, Анри Матис, Ники дьо Сен Фал и Арман. Много писатели също откриват вдъхновение в този рай. Франк Харис е написал няколко книги, включително автобиографията си My Life and Loves in Nice, в Ница. Фридрих Ницше прекарва шест последователни зими в града и тук написва „Тъй рече Заратустра“. Руският писател Чехов завършва пиесата си „Три сестри“, докато живее в Ница. Ще бъдем пленени от аромата и вкуса на маслините, виното и сочните зеленчуци.Като добавка към това в Ница има множество нощни клубове, авангардни хотели и художествени галерии. Великолепната крайбрежна алея се е вместила между луксозните хотели и плажа, като цялата е поръбена с палми. Кънкьори се пързалят между шезлонгите, лимузините и плажните ресторанти. Това е външното лице на Ница. Сърцето на града е малко по-далеч – на пазарния площад Cours Saleya и малките улички из Стария град - la Vieille Ville. Ние ще се разходим и ще почувстваме динамиката и ритъма на този крайбрежен град. Ще се насладим и на тюркоазените води на Средиземно море.

Нашата лекторка
Коя е Марина Бошева?

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и “Танц Мандала”. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание. През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Защо да участвате?

Докато изпълнявате всички практики, ще променяте нервните връзки, свързани с парите. Всеки от нас има предци, които са били в хармония с паричната енергия, наши прародители, които са били богати и са живели в изобилие. И дори да не ги познаваме, ние носим и техните гени, можем да се свържем с тяхната енергия. ⚜️ По-лесно е да изградим бъдещето си в желаната от нас посока, ако имаме подкрепата и енергията на тези наши предци. Не се лишавайте от този ценен източник❗️ Съществува родова практика, която ще ви помогне да се свържете с източника на процъфтяване, богатство и изобилие на своя Род. 😮📢💰 Този ритрийт помага на жените да постигнат материално изобилие, докато са в женската енергия, без да навлизат в мъжката, без да се измъчват и да противоречат на природата си. "Заседнали" ли сте на "стабилно" финансово ниво? Всеки месец едно и също нещо: ограничения, отказвате блага на себе си и семейството си. Дори не си позволявате да мечтаете за почивка в скъп курорт или за закупуване на дом

Или сте уморени от работа? Нямате сили да ставате всяка сутрин и да отивате в омразния офис. Но нямате избор: имате нужда от пари. Или може би със сигурност знаете, че заслужавате повече, то това повече не идва при вас. Какво да направите❓ На първо място отворете своите "парични канали", оставете изобилието да влезе в живота, вярвайте в себе си и неограничените си възможности! Няма толкова много причини, които ви пречат да забогатеете. Но вие дори не знаете за повечето от тях. Време е да се освободите от философията на бедността, която трови живота ви! А знаете ли коя част от мозъка ви отговаря за материализирането на парите и богатството❓

На ритрийта ще откриете не само тайните на мозъка, но и ще бъдете насочени как да го задействате по такъв начин, че да привлечете финансово изобилие в живота си. Всеки от нас има вътрешен потенциал и възможността да привлича богатство и успех, ако научи как правилно да програмира своя мозък и да промени своите вибрации. Взаимоотношенията с парите са съществени като вдишването и издишването - докато вдишваме, привличаме, а докато издишаме, пазаруваме и инвестираме. И все пак, понякога се налага да преодолеем различни блокажи, които могат да спънат нашия път към финансовото изобилие. Парите са това, което дава свобода на човека да бъде себе си, да реализира мечтите си и да покаже своя потенциал. Програмата на ритрийта ще ви насочи как да си поставите целите, как да привлечете финансовия успех и как да създадете позитивни финансови привличания в живота си. С помощта на опитния ментор ще разберете как да използвате своя разум и енергия, за да постигнете истински финансов успех и изобилие.

Защо да участвате?
Коя е моята сила
Каква е моята мисия на Земята?

Задавали ли сте си поне веднъж въпроса „каква е моята мисия на Земята“? Добре е, ако да, и е хубаво, ако вече знаете отговора. Но мнозина дори не се опитват да разберат - те просто вървят по течението и не мислят за това. И не могат да разберат защо е толкова трудно да стават рано всеки ден, защо трябва да се принуждават да ходят на работа, да решават някои ежедневни задачи!

Защо трябва да знам моята мисия?

Това е голяма задача и голяма отговорност, но нейното решение предлага огромни ползи. След като разберете каква е мисията ви на Земята, ще можете да взимате всякакви решения много бързо и ефективно. Просто ще трябва да сравните това или онова решение с вашата мисия. Ако вече сте открили каква е вашата мисия, но ежедневното вземане на решения ви се отдава с големи трудности, чувствате се уморени, апатични, принуждавайки се да извършите някои действия: „Това е нечия друга мисия ...“. Не е твоята! Всички тези показатели казват, че се заблуждавате и вървите по грешен път.

Акценти на програмата

Забавления
Възможности с безбройни водни атракции и спортове.

Следват те
Допълнителните екскурзии

Гмуркане
Гмуркане в пещерите край кораловите рифове

Водните екстремуми
Водни ски и сърф или разходка с корабче.

Парти време
... в забележителната пещерна дискотека

Нощният живот
Танци и забавления в крайбрежните заведения, нощните барове, ресторанти и боулинги.

Хотел Juliana Cannes 4* е идеалното място за престой в града на милионерите и знаменитостите. С невероятна локация и луксозни удобства, този хотел предлага на своите гости ексклузивно преживяване. Независимо дали търсите уединение и спокойствие или желаете да се потопите в лукса и блясъка,  хотел Juliana Cannes ще ви предложи незабравимо преживяване.

Хотелът предлага два басейна, фитнес зала и безплатен WiFi за своите гости. С чудесно местоположение.  Близо до плажа и до различни забележителности, транспортни връзки, търговски улички и ресторантчета.

Изненадите за теб
Какво ще се случи на ритрийта?
Програма
25.07
Четвъртък

Пристигане в хотела и настаняване

Отваряне на женския кръг.

Практика – Мандала танц за изобилие

26.07
Петък

7:30 – 9:00 Пробуждане на женската енергия

9:00-10:00 Закуска

10:00- 15:00 Плаж, море, почивка, женско споделяне

16:30-18:30 “Изцеление и трансформация на ограниченията, които блокират изобилието.” Практики

27.07
Събота

7:30 – 9:00 Тантра практика

9:00-10:00 Закуска

10:00- 15:00 Плаж, море, почивка, женско споделяне

16:30-18:30 “Изцеление и трансформация на ограниченията, които блокират изобилието.” Практики

28.07
Неделя

Закуска

Посещение на Монако и Монте Карло

29.07
Понеделник

7:30 – 9:00 Практика “Чакрово дишане”

9:00-10:00 Закуска

10:00- 15:00 Плаж, море, почивка, женско споделяне

16:30-18:30 “Богатство и изобилие с подкрепата на Рода”

30.07
Вторник

Закуска

Посещение на Полуострова на милиардерите и Ница

31.07
Сряда

7:30 – 9:00 Пробуждане на женската енергия

9:00-10:00 Закуска

10:00- 15:00 Плаж, море, почивка, женско споделяне

16:30-18:30 Мисия и предназначение

01.08
Четвъртък

Мандала танц за финансово процъфтяване

Затваряне на женския кръг

Освобождаване на стаите и напускане на хотела

Трансфер до летището в Ница

Моят подарък за теб!

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30 АПРИЛ. Вземи подарък семинар на запис .
Специално от Марина Бошева!

25.07.2024 - 01.08.2024
8 дни / 7 нощувки

цена: 1151€

Какво ще получиш?

Цената включва:
В цената не са включени:
4 лесни стъпки
Попълвате контактната форма
Свързваме се с вас
за детайлите
Подписваме договор и внасяте капаро
Останалото
оставете на нас!
Галерия
Записахте се и се чудите какво да вземете в багажа си ?
Може да маркирате екипировката тук и да се подсигурите, че сте приготвили всичко
Нашето обещание

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Нашата мисия е да докоснем положително живота на много хора чрез радост и духовност. Да имат възможност да открият истинската си цел, да отключат пълния си потенциал и да създадем ефект на вълни от любов, трансформация и радост, които се излъчват по целия свят.

ОБЩНОСТ

Едно от най-ценните неща в нашите пътувания е общуването със сродни души, обогатяването, любовта, приятелството. Ние приветстваме соло пътуванията - хората са сами само в началото, след това всички ставаме семейство. Заедно създаваме спомени, приятелства и преживявания за цял живот.

ГИДОВЕТЕ

Нашите местни водачи се грижат с Любов и Уважение към всеки един наш пътешественик. Те са най-добрите професионалисти, готови да хванат и запечатат всяка емоция от нашето преживяване.

ПЪТУВАНИЯТА

Не могат да бъдат повторени и са съставени от преживявания, които човек не би могъл да изпита, ако отиде сам. Предлагаме достъп до гост-експерти, които оживяват нашите дестинации - от автори на бестселъри , лайф треньори , психолози , мотивационни лектори , певци , магьосници , музиканти , танцьори , учители по йога и хора за забавление до уважавани лидери на вярата и гурута . Ние се грижим за всички специални детайли, оставяйки ви свободни да се потопите във вашето преживяване.

Цена

От

1151 EUR
  Разгледай

  Нашите оферти

  Email

  Телефон

  Социални мрежи

  Може да ни пишете